Entertainment


DJ Bompa is te boeken via:

Telefoon: 040-2480051

Ga naar de website

DJ BOMPA

DJ Bompa is één van de gezelligste DJ’s van ons land. Al meer dan 30 jaar zit DJ Bompa in het vak en dit hoor je terug in zijn muziek keuze. Hij kent en draait dan ook alle hits die er maar zijn. Van muziek uit de jaren 60 tot aan de hits van vandaag, niets is hem te gek. Vol enthousiasme draait en presenteert Bompa de avond aan elkaar. Het dak gaat eraf en geen dansvloer blijft leeg.

DJ Bompa is onder andere bekend van het populaire TV programma Hart Voor Muziek, maar ook van het feestduo DJ Bompa & de Mens. Feesten zit er dus wel in bij deze DJ! Deze allround DJ is voor alle soorten feesten en partijen te boeken.

Denk niet te lang na, maar boek ‘m meteen!


Bereikbaar via:

Telefoon: 06-53738371

Ga naar de website

Soundwave Productions

Soundwave Productions een jong en dynamisch bedrijf, dat zich bezig houdt met allerlei projecten op het gebied van licht en geluid, waar vaste instalaties ook een onderdeel van is. De ervaring leert dat kennis, creativiteit en rendement de basis is om ieder concept – hoe klein of hoe groot dan ook – tegen een betaalbare prijs te realiseren. Dit uiteraard met grote liefde voor het vak !

Dit heeft er voor gezorgd dat er op breed vlak geadviseerd kan worden, of het nu gaat om een bedrijfsfeest of presentatie, begeleiding van band of artiest of een meerdaags evenement/festival….. Bij Soundwave Productions bent u aan het juiste adres!
Pål van den Hoogen is  te boeken via:

Telefoon: 06-21270656 / 040-2351244

Ga naar de website

Pål van den Hoogen

Het solo-concept “Pål van den Hoogen” is vanaf het moment dat hij er in 2010 mee begon “een groot succes”. Voor het publiek is het soms niet te bevatten hoe één muzikant een hele tent op z’n kop kan zetten.. nouja, hij doet het. Of wilt u het rustig aan hebben, vooral in het begin van het feest, dat kan, maar geeft u Pål de vrije hand, dan wordt het een grandioze happening. U bepaalt zelf hoe u uw feest of evenement wilt laten verlopen. Påls optredens zijn tot in de puntjes verzorgd, niets wordt aan het toeval overgelaten, zoals terug te vinden is in kleding, belichting en geluidskwaliteit. Een feest is een eenmalige gebeurtenis… dus moet het meteen goed zijn!
Uw gasten kunnen rekenen op een zeer gevarieerd repertoire van easy listening tot top-40 of nostalgie uit de jaren ’60, ’70, ’80 of gewoon lekker op de rock-tour.

Pål van den Hoogen is als solo-artiest een aanrader voor ieder evenement, klein of groot.


U kunt hen bereiken via:

Telefoon: 040-2870403

Ga naar de website

D.E.A. Produkties

Het bedrijf
D.E.A. Produkties is een jong dynamisch bedrijf, waarbij u terecht kun voor alles op het gebied van artiesten en evenementen.
Het bedrijf is in 2009 opgericht door Danny Canters, onder de naam Danny’s Evenementen- & Artiestenbureau. Doordat Danny zelf werkzaam is als zanger en jarenlange ervaring heeft als horecaondernemer is de visie van het bedrijf hierop afgestemd.

Entertainment
Entertainment is belangrijk in de horeca en op evenementen. Wij adviseren u graag op dit gebied. Vrijwel alle denkbare artiesten kunnen bij D.E.A. Produkties geboekt worden. Heeft u al een keuze kunnen maken uit een artiest, dan kunt u deze eenvoudig en snel bij ons boeken. Heeft u hulp nodig bij het boeken van de perfecte artiest voor een bepaalde gelegenheid dan helpen wij u daar ook heel graag mee.

Evenementen
Wij denken graag met u als ondernemer mee. Het is in deze tijd belangrijk om diverse zaken goed op elkaar af te stemmen, zodat er bij uw evenement geen onnodige kosten gemaakt worden. Wij zorgen ervoor dat u het maximale rendement uit uw partij of evenement kan halen.
DJ Bompa & de Mens zijn te boeken via:

Telefoon: 040-2870403

Ga naar de website

DJ Bompa & de Mens

Wat als een grap begon met de single ‘Daar Gaan We Met Z’n Allen’ in 2010 groeide al snel uit naar een serieuze carriere in de wereld van feestmuziek.

DJ Bompa (Frank) is al jaren actief als DJ op vele feesten en partijen. Ook werkt hij nog steeds mee aan het populaire tv-programma ‘Hart Voor Muziek’ waarvan Frank één van de bedenkers was. Zijn collega Marco (de Mens) is naast zanger ook een echte horecaman. Zowel achter de bar als op het podium weet hij de mensen te vermaken. Met z’n tweeën zorgen zij elke keer voor een super feest in elk café, zaal of feesttent.

In 2011 bereikte DJ Bompa & de Mens een echt hoogtepunt in hun muzikale carriere. Hun 2e single ‘Als Brabander Ben Ik Geboren’ werd uitgeroepen tot Carnavalskraker van 2011 door Radio Hollandio.
Ook tijdens carnaval 2012 gooide dit duo weer hoge ogen met alweer hun superhit: ‘Nooit Meer Naar Huis’.
In de zomer van 2012 kwam hun laatste single uit ‘Feestje Hier Feestje Daar’.

In 2014 kwamen ze met de single “Op M’n Vespa” en in 2015 verschijnt hun debuutalbum wat heel toepasselijk heet: “Het Dak Eraf met DJ Bompa & De Mens”

Zin in een ECHT feest? Haal dan de Brabantse gezelligheid in huis met DJ Bompa & de Mens.


Danny Canters is te boeken via:

Telefoon: 040 – 2870403

Ga naar de website

Danny Canters

Op 30 Augustus 1982 is Danny Canters in Eindhoven geboren, waarna hij in Best opgroeide. Daarna toch maar weer naar ‘de grote stad’ Eindhoven verhuisd. Zijn ouders hadden daar al een paar jaar een café, waar Danny het altijd naar zijn zin had. In het begin bleef het bij wat biertjes tappen en een frikandel bakken, maar later bleek wel dat Danny verder wilde in de horeca en entertainment.
Danny werd de vaste DJ en elke vrijdag stond het café (en soms Danny) op z’n kop. Danny begon tijdens zijn schooltijd ook nog een Drive- in show en toen is het balletje gaan rollen. Op alle gezellige feestjes & partijen was hij van de partij, als DJ én zanger. Later heeft Danny er toch voor gekozen om alleen als zanger verder te gaan.

Eind 2008 bracht Danny zijn eerste cd -single uit. In samenwerking met de producer DJ Goldfinger is er een fantastisch nummer met een hoog meezinggehalte ontstaan: “De Avond Voor Ons Tweeën”. Met deze single kwam voor Danny ook zijn televisie debuut. Hij werd uitgenodigd om in het populaire muziekprogramma Brabant Party op te treden.In 2010 kwam er opnieuw een single uit van Danny, welke hij zelf geschreven heeft. De single ‘Bij Elke Zonnestraal’ is lekker zomers en dansbaar. Dankzij Waylon van der Heijden (Goldfinger) is het weer een super productie geworden. De single is uitgebracht door HVA Productions.Een jaar later bracht Danny zijn derde single uit. Danny koos ervoor om een oud nummer, wat één van zijn lievelingsnummers is, in een nieuw jasje te steken. Dit resulteerde in een mooie nieuwe productie van “Hallo Mooie Meid”. Dit nummer sloeg erg goed aan in cafés en op feesten in het hele land. Ook kreeg Danny de kans om deze single ten gehore te brengen in het tv programma Brabant Toppers. Verder bracht Danny nog singles uit als “Jij Bent De Zon Aan De Hemel” en “Ik Sta Liever Op De Ski”.

Feestjes bouwen zit er bij Danny wel in, hij is zelf 6 jaar lang de trotse eigenaar van een feestcafé in Eindhoven geweest. Helaas was het te moeilijk om te combineren met de optredens dus in 2009 besloot Danny te stoppen met het café.

Danny’s nieuwste single is in 2014 uitgekomen en is getiteld “Ik Heb Je Niet Meer Nodig”.

Tegenwoordig is hij op alle soorten feesten & partijen te vinden.

….Van kermis tot bruiloft overal gaat het dak eraf!


Johan Linssen is te boeken via:

Telefoon: 040 – 2870403

Ga naar de website

Johan Linssen

Johan Linssen weet van kinds af aan al wat hij wil worden: zanger! De inmiddels 28 jarige entertainer, die op 10 jarige leeftijd de single ‘Oma’ uitbracht, heeft na het uitbrengen van diverse singles een naam op weten te bouwen in de muziekwereld. De vrolijke en spontane Johan Linssen is afkomstig uit Limburg en is erg gedreven. Dit mede door de muzikaliteit die zijn familie bezit. Zo was moeder Maria Linssen in de jaren ’80 een veelgevraagde zangeres.

 

‘Ciao Ciao Amore’, ‘Iedere Zoen’ en het duet ‘Neem Mij Nog Eens In Je Armen’ met Karin Welsing zijn successen die door de loop der jaren behaald zijn. 

In 2014 viert Johan Linssen met vele fans zijn 12 ½ jarig artiestenjubileum. Kroon op zijn werk is de maxi-single die dan uitkomt. Deze single bevat o.a. zijn eigentijdse versie van het nummer ’Bella Bella Carmencita’, een cover van Eddy Wally.

 

De jonge en enthousiaste Volkszanger staat voor honderd procent achter zijn muzikale keuze: het vertolken van het Nederlandse levenslied! Inmiddels is een eigen muziekstijl gecreëerd. Een stijl dat populair is bij een grote doelgroep!

Entertainment…


Openingstijden…

Lunch:

Woensdag t/m Zaterdag

van 12.00 - 14.00 uur.


Diner:

Woensdag t/m zondag

van 17.00 - 21.00 uur.


* Reseveren gewenst.

Reserveringen…

U kunt telefonisch reserveren. Wij zijn te bereiken op..

040 - 26 180 60

Lokatie…

Hof van Brabant

Boschdijk 1035

5626 AD EINDHOVEN

Nieuwsbrief!

Nieuwsbrief!

Naam:(*) 
 
E-mail:(*)